Wellness behandelingen

Gun uzelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering. Uw wellness behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning.

Therapeutische behandelingen

Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen.

Body & Soul behandelingen

De Body & Soul behandelingen bieden een oase van ontspanning, waar u ieder moment van de dag van kunt genieten. De samenhang tussen lichaam en geest wordt vaak onderschat. Dit tweetal speelt namelijk een zeer belangrijke rol in uw gezindheid.

Overige behandelingen

Ik biedt diverse extra behandelingen aan, denk aan een behandeling voor de nagels (Gel-lak), harsen, verven van de wimpers/wenkbrauwen en epileren. Daarnaast hebben we speciale extra bij te boeken behandelingen zoals; Intense Hibiscin ampul; Op natuurlijke wijze het botox-effect!

Skin Solutions

De skin solution behandelingen pakken huidproblemen en huidwensen aan en worden doeltreffend behandeld en 100% aangepakt.

Ben je geïnteresseerd in een van onze behandelingen?

Cenzaa 6 stappenplan

Huidverzorging en huidverbetering in stappen. Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging – voor jong en oud – bestaat uit zes stappen. Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld.

Stap 1:

Reinigen

Stap 2:

Diepte reiniging

Stap 3:

Complex

Stap 4:

24H Crème

Stap 5:

Masker

Stap 6:

Beschermen

Op zoek naar de pracht van oneindige schoonheid?

KOM LANGS & ONTDEK