Over

hr

Beauty Balance

Ben je op zoek naar een ultieme beleving, totale ontspanning of ga je voor de pracht van oneindige schoonheid en kies je voor maximale huidverbetering? Dan ben je bij mij in juiste handen.

De naam Beauty Balance wordt letterlijk vertaald in: “je schoonheid in balans”. Beauty Balance biedt een zeer uitgebreid programma van Cenzaa behandelingen, waarbij elke behandeling speciaal is afgestemd op de behoefte en conditie van uw huid. Naast verzorgende en complete behandelingen kunt u ook therapeutische en huidverbeterende behandelingen ondergaan.

Om het resultaat van de behandeling thuis voort te zetten, biedt Cenzaa een royaal assortiment aan thuisgebruik producten die de behandeling complementeren, om het meest optimale resultaat te behalen. De zuivere formules van Cenzaa zijn vrij van parabenen en minerale oliƫn en hebben een uitzonderlijke huidtolerantie.

Beauty balance een samenspel tussen persoonlijke aandacht, intensieve behandelingen en exceptionele producten. Tijdens een behandeling streef ik ernaar, rust en ontspanning te combineren met effectiviteit en resultaat. Want alleen zo komt u in balans. Graag nodig ik u uit om kennis te maken, de serene sfeer te beleven, prachtige behandelconcepten te ondergaan en hoogwaardige producten te ervaren!

Graag tot ziens,
Suzanne Besselink

Je schoonheid in balans